Suport din lemn masiv - accesoriul ideal pentru orice plantă de interior

Suport din lemn masiv - accesoriul ideal pentru orice plantă de interior

Plantele sunt cele care dau viață decorului natural din casa ta. Ele împrospătează aerul, dau culoare încăperii și îți transmit din buna lor energie. Pe lângă îngrijirea lor corespunzătoare, ceea ce poți face pentru ele în semn de mulțumire, este oferirea unui accesoriu care să le creeze un mediu deosebit în care să se dezvolte. 

Un suport din lemn masiv este acel element de decor care știe cum să scoată în evidență frumusețea plantelor de interior. În același timp, contribuie la aspectul estetic al casei tale și vine în completarea decorului natural prin calitățile atât de benefice asupra stării tale de spirit, înglobate în resursa naturală din care a fost realizat - lemnul masiv.

 

Avantaje ale suporturilor din lemn masiv

Atât materialul natural din care suporturile pentru flori de la D E C O R I S S sunt create, cât și modelul minimalist și elegant, le oferă o valoare puternică, pentru care merită să le incluzi în decorul casei tale. Iată 5 avantaje ale suporturilor din lemn masiv de care te poți bucura zi de zi:

1. Aduc impact vizual decorului din casa ta. Datorită modelului simplu și creativ, un suport de plante reușește să îți transforme locuința într-un spațiu viu și plin de inspirație, care nu mai are nevoie de nicio introducere. 

2. Creează un cadru natural, cu miros plăcut de lemn. Comparativ cu produsele din materiale chimice care dăunează sănătății, suporturile de flori D E C O R I S S din lemn, te mențin conectat constant cu natura și te ajută să îți formezi un stil de viață armonios, echilibrat și prietenos cu mediul înconjurător. 

3. Sunt durabile și de calitate superioară. Cel mai inteligent lucru pentru tine și casa ta este să investești în produse sustenabile, care îți garantează calitatea. Suporturile din lemn masiv își păstrează aspectul plăcut și rezistența pentru o perioadă lungă de timp. 

4. Au o influență pozitivă asupra stării tale interioare. Lemnul este recunoscut pentru beneficiile sale asupra dispoziției de bine a oamenilor. Suporturile de flori, fiind realizate din lemn masiv, aduc spațiului tău de acasă o liniște profundă și îți oferă o stare fizică și mentală de bine prin menținerea nivelului de stres și anxietate scăzut. 

5. Pune în lumină frumusețea florilor. Captează cu tact atenția și o direcționează înspre florile așezate pe suport, astfel că ele se pot bucura de toată admirația și se încarcă cu iubirea și recunoștința pe care o primesc din jur. 

 

Tipuri de suporturi pentru flori

Atunci când vine vorba despre decorul casei, alegerile luate implică atât o parte strategică, cât și o parte emoțională. Tocmai de aceea, am ales să creăm suporturi de flori într-un mod practic, dar în același timp, să ofere expresivitate decorului tău prin detalii creative și culori naturale. 

Indiferent de spațiul pe care îl ai la dispoziție, de stilul design-ului interior sau de florile pe care dorești să le expui, la D E C O R I S S găsești diverse tipuri de suporturi pentru flori, pregătite să îți însuflețească decorul.

 

Mini suporturi pentru flori de cameră

Dacă îți dorești un loc special pentru noua plantă achiziționată, mini suporturile din lemn vor avea grijă să primească suficientă lumină pentru a-i facilita dezvoltarea și creșterea. Precum au fost concepute pentru spații relativ mici, un mini suport este potrivit pentru o singură floare.

Mini suporturile pentru plante pot fi găsite în trei modele diferite, dintre care două poartă gravat motto-ul nostru drag, ”Choose natural. Be happier”. Aceste cuvinte sunt un detaliu care personalizează produsele și îți aduc aminte de adevărata bucurie care se regăsește în esența naturii.

Mini suport plante, dreptunghiular, din lemn masiv

Mini suport plante dreptunghiular din lemn masiv

Mini suport flori, pătrat, lemn de brad si pin

Mini suport patrat pentru flori din lemn de brad si pin

Mini suport de plante patratos din lemn de brad si pin

Mini suport plante, rotund, lemn masiv

Mini suport plante rotund din lemn masiv


Mini suport rotund de flori din lemn masiv
 

Set suport plante din lemn masiv

Seturile de suporturi pentru plante au menirea de a umple cu vitalitate acel spațiu din camera ta în care pare că lipsește ceva. Fiind în număr de câte trei, ele pot fi amplasate separat în diverse unghiuri ale locuinței sau așezate împreună, pentru un efect mai de impact.

Set suport plante din lemn masiv de pin

Set suport plante din lemn masiv de pin

Set suport plante tip stâlpi

Set suport ornamental pentru plante tip stalpi


Suport ghivece flori tip ramă

Știi acel element decorativ care îți atrage atenția încă din primul moment în care ai intrat în încăpere? Așa este și suportul de flori tip ramă, care aduce autenticitate decorului natural al casei tale, lăsând impresii memorabile și de lungă durată. Cu un astfel de suport, florile tale vor fi expuse în ramă, la propriu!

Suport ghivece flori tip rama


Suport supraetajat pentru plante

Un suport supraetajat din lemn masiv îți permite să jonglezi cu felul în care îți expui plantele de interior. Pe rafturile acestor suporturi, pe lângă florile colorate, își găsesc loc și alte elemente de decor, care completează armonios cadrul natural din locuința ta.

Suport supraetajat pentru plante, cu așezare pe colț

Suport pentru plante pe colt din lemn masiv

Suport decorativ pentru plante, cu polițe suspendate


Suport supraetajat pentru plante cu polite suspendate


Concluzii 

Suporturile din lemn masiv îmbrățișează plantele într-un cadru familiar, în care natura este prezentă prin materialul natural din care au fost realizate, dar și prin culoarea specifică, care permite detaliile lemnului să iasă la suprafață. 

Modul ideal prin care îți poți accesoriza plantele este încadrarea lor în decorul natural cu ajutorul suporturilor din lemn masiv pentru plante. Acestea vor ști exact cum să scoată în evidență trăsăturile florilor tale, aducând o notă elegantă încăperii. 

Iubim să oferim viață decorului tău de acasă prin produse inspirate din natură, așadar am avut grijă să realizăm suporturi pentru flori potrivite pentru orice unghiu al locuinței tale. Intră în secțiunea de produse al site-ului nostru și descoperă toate tipurile de suporturi pentru plante de interior. 

Cu bucurie,
D E C O R I S S 🌿

Trimite

Suport clienti 09:00 - 17:00

0751 970 689 contact@decoriss.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!