Povestea din spatele primei colecții de Crăciun D E C O R I S S

Povestea din spatele primei colecții de Crăciun D E C O R I S S

Crăciunul este mai mult decât o sărbătoare.

Crăciunul este despre bucurie, pentru că doar o inimă curată poate să simtă bucuria momentelor simple. Crăciunul este despre armonie, pentru că atunci când în interior este liniște, exteriorul radiază de fericire. Crăciunul este despre magie, pentru că se simte și se trăiește cu sufletul. 

În fiecare an, Crăciunul trezește în noi toți un sentiment puternic care nu poate fi descris cu exactitate în cuvinte. Poate este acea căldură care se instaurează în interiorul nostru, încălzindu-ne inimile pentru a putea împărți mai multă bunătate, a oferi mai multă iertare și a transmite mai multă iubire. Poate este bucuria de a petrece timpul alături de familie, în tihnă. Sau poate este emoția care se regăsește în dăruirea și primirea cadourilor de la Moș Crăciun sau cei dragi nouă. 

cadouri de Craciun din lemn si ceramica

Suntem siguri că nu există o definiție universală a Crăciunului, căci pentru fiecare în parte acel sentiment puternic pe care îl trezește reprezintă cu totul altceva. Noi am decis să împărtășim cu voi semnificația pe care Crăciunul ne-o oferă deoarece e în strânsă legătură cu decizia de a crea prima Colecție de Crăciun: e un amestec magic între bucuria de a dărui cadouri celor dragi și armonia zilele petrecute acasă, în liniște. 

Iubim să dăruim și să aducem zâmbete celor apropiați și nu numai, prin cadouri. Acesta a fost primul impuls care ne-a dus în direcția creării Colecției de Crăciun D E C O R I S S. Mai departe, am gândit totul ca pe niște kit-uri decorative pentru acasă, pentru acele momente unice din zilele sărbătorilor de iarnă, și care pot îmbrăca cu ușurință hainele unui cadou prețios și durabil. Miros de lemn natural și puțin prelucrat, aspectul ceramicii lucrate și pictate manual, împreună cu parfumul de scorțișoară, și-au unit forțele și au creat emoție. Punând emoție peste emoție pentru a crea acel ceva special, a avut loc cristalizarea dorințelor noastre și astfel a rezultat prima colecție de Crăciun D E C O R I S S.

Colecția în sine are menirea de a transmite Bucuria lucrurilor simple, Armonia momentelor liniștite și Magia sărbătorilor de iarnă. Aceste elemente de viață sunt esența Crăciunului transformate în cadouri cu însemnătate. Ele au stat și la baza alegerii denumirilor, reflectând exact sentimentul pe care îl trezesc produsele integrate în decorul casei: ”Bucurie de iarnă”, ”Armonie de iarnă” și ”Magie de iarnă”.

Cadourile de Crăciun D E C O R I S S reprezintă o îmbinare perfectă a elementelor create din lemn cu cele create din ceramică, folosind aceleași resurse naturale din care sunt realizate toate produsele din portofoliul nostru. 

Inspirate pe de-o parte din natură și pe de altă parte din obiceiuri și simboluri de iarnă, aceste cadouri reușesc să aducă în mijlocul oamenilor spiritul sărbătorilor de Crăciun, dăruind sclipire ochilor, zâmbete chipurilor și bucurie inimilor.

Toate elementele care alcătuiesc produsele colecției sunt realizate în România, iar scopul lor este de a completa an de an decorul magic al casei cu simboluri provenite din natură. 

 

Esențe de lemn, ceramică și parfum de scorțișoară în cadouri de Crăciun

De cele mai multe ori, nu este vorba de ceea ce oferim, ci cât de mult oferim prin ceea ce oferim. Cu alte cuvinte, cât de mult reușim să transmitem prin ceea ce alegem să dăruim. Cadourile sunt atât simbolice, cât și funcționale, iar noi am am făcut tot posibilul să menținem vie simbologia și starea pe care Crăciunul ne-o insuflă prin esențe de lemn, ceramică și parfum de scorțișoară. 

Lemnul este o asociere a pomului de Crăciun. Ceramica a fost prezentă încă de demult prin globurile ce ajutau la decorarea bradului, iar scorțișoara este o aromă folosită în sezonul rece, amintindu-ne de vin fiert, cozonaci și multe alte bunătăți.

Cadourile de Crăciun D E C O R I S S sunt dedicate atât celor care încă simt cu entuziasm spiritul sărbătorilor de iarnă, cât și celor care au încetat să creadă în magia Crăciunului. Ne dorim ca fiecare cadou în parte să trezească speranța, să intensifice recunoștința și să deschidă inima celui care îl primește. 

 

Produsele de Crăciun și semnificația acestora

Fiecare cadou ascunde mai multe elemente de decor cu specific de Crăciun, alese cu multă grijă și inspirate din natură cu dorința de a oferi o stare de bine și un sentiment de bucurie.

Bomboniera rotundă din lemn este numai potrivită pentru a ține la îndemână bomboane în arome de toate felurile pentru întreaga familie. Fiind încăpătoare, ea permite păstrarea unui număr suficient de mare de bomboane - bineînțeles, până nu sunt mâncate de micii hoți de dulciuri. 

bomboniera din lemn

Lumânarea din ceară naturală de soia, cu parfum de scorțișoară, are menirea de a aduce lumina în casa oamenilor, învăluind fiecare încăpere într-o energie liniștită și plină de pace. Mirosul de scorțișoară aduce o notă caldă și un sentiment puternic de sărbătoare, fiind un condiment folosit în special iarna, în deserturi și în nelipsitul vin fiert pentru zile friguroase. Recipientul din ceramică a lumânării, realizat și pictat manual, poate fi refolosit ca un pahar după consumarea lumânării și curățarea adecvată a recipientului. 

lumanare din ceara naturala de soia cu miros de scortisoara

Ceașca de ceai, potrivită în aceeași măsură și pentru cafea, vin fiert sau alte băuturi, este realizată din ceramică și vine în completarea lumânării, având aceeași ilustrație simbolică de păducel. Ceașca din ceramică este pictată manual și se integrează perfect în orice decor de iarnă, invitând la savurarea gustului magic al Crăciunului în arome divine. 

ceasca de ceai pictata manual

Munții decorativi din lemn simbolizează punctul de întâlnire al stâncilor cu pădurile, animalele și în cazul de față, zăpada - elemente ce aduc natura mai aproape de casă. Conexiunea cu natura este vindecătoare. Calmul ei domolește vijeliile minții, răbdarea sa liniștește agitația cotidiană, iar empatia ei demonstrează o înțelepciune superioară.

decoratie de Craciun - munti decorativi din lemn

Cutia din lemn în care sunt împachetate piesele decorative face și ea parte din cadoul de Crăciun, cuprinzând Bucuria, Armonia și Magia într-un înveliș natural. Este realizată manual din lemn masiv care se păstrează în timp și permite depozitarea micilor obiecte personale sau din casă. 

cutii decorative din lemn pentru depozitare

Fie că oferim drept cadou cuiva drag sau achiziționăm pentru propria noastră bucurie, oricare din variantele de cadouri pregătite conține emoția Crăciunului într-o formă naturală, provenită chiar de la natură.

Magia se regăsește în noi, iar intențiile noastre sunt cele care decid unde va fi ea canalizată. 

Să o canalizăm cu bucurie spre cei pe care îi iubim, iar un mod simplu prin care putem face acest lucru este oferind un cadou din prima colecție de Crăciun D E C O R I S S!

Cu bucurie, 
D E C O R I S S 
🌿

Dacă îți dorești să fii notificat/ă atunci când postăm următoarele articole pe blog, nu uita să te abonezi la newsletter! 
Lasă-ne adresa ta de email în căsuța de mai jos.
Trimite

Suport clienti 09:00 - 17:00

0751 970 689 contact@decoriss.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!