Cum să aduci natura în casa ta printr-un simplu decor

Cum să aduci natura în casa ta printr-un simplu decor

Acolo unde este natură, este acasă. Acea dorință de a te conecta și reconecta cu natura, pornește dintr-un punct cufundat și foarte puțin conștientizat. Seamănă cu nevoia apropierii unui copil de mama sa, căci asta este natura - mamă

Încerci să evadezi dintr-un ritm haotic, mediu agitat și mod stresant de viață?
Cauți să găsești liniște interioară, o stare de bine și un mod echilibrat de a trăi?

Natura îți oferă toate acestea. Ea este energie hrănitoare, vitalitate și inspirație. Cu ea alături, acțiunile tale prind claritate, iar gândirea ta devine calmă.

natura este acasa


Cum poți aduce natura aproape de tine?

Înconjurându-te cu produse realizate din materii prime naturale. Prin acest mic gest, nu doar că reîmprospătezi locuința, ci ajuți natura să respire, adoptând treptat un stil de viață prietenos cu mediul. 

În prezent este destul de greu să renunți la produsele poluante, mai ales dacă acestea îți ușurează activitățile zilnice. Pătrund cu ușurință în casa ta, sub forme la care nici nu te-ai gândi, precum vopsele, lacuri, detergenți sau chiar materiale plastice. 

Din fericire, natura poate interveni pentru a face o schimbare pozitivă în privința aceasta. Plantele de interior au puterea de a purifica aerul din locuință - lucru demonstrat științific. Încăperile tale vor fi mai curate, mai înmiresmate și mai colorate ca niciodată!

Așadar, o alegere înțeleaptă ar fi să îți îmbogățești locuința cu câteva plante recunoscute pentru calitatea lor de a curăța aerul de substanțe poluante. Dacă nu ai auzit de ele, îți recomandăm să citești articolul nostru în care enumerăm 8 plante purificatoare și alte beneficii ale plantelor interioare asupra sănătății oamenilor. 

Un decor cât un colț de natură

Acasă fiind locul în care îți trăiești o mare parte din viață, meriți ca acel timp petrecut acolo să fie unul calitativ, susținut de un mediu plăcut vizual, curat și creativ.

Permite-ți confortul de a avea în primitoarea ta locuință un decor rupt din natură, care să ridice vibrația încăperii în care este așezat. O simplă vază din lut sau vază din ceramică, cu ilustrații inspirate din natură poate avea efectul de a-ți transforma camera în tonuri calde, reflectând pace și blândețe. 

O vază pictată manual însuflețește decorul, potrivindu-se cu ușurință în orice loc și cu orice stil. Vaza în sine este precum o casă pentru flori: le protejează, le hrănește și le oferă susținere. Florile aduc cu ele energia naturii, iar atâta timp cât ele sunt îngrijite, atrag lumină, comunicând cu razele soarelui.

Cele 4 elemente ale naturii: Pământ, Aer, Apă și Foc se regăsesc în câmpul energetic al unei vaze cu flori. Pământul este în legătură cu florile proaspăt aduse, care încă păstrează calitățile absorbite cât timp ele erau înrădăcinate. Apa le hrănește și le menține stabilitatea. Atât Apa, cât și Aerul sunt în legătură directă cu florile prin procesul de fotosinteză. Iar Focul este însăși viața, energia creatoare care curge prin esența florilor vii, regăsită și în lumina soarelui. Aceste elemente - împreună - simbolizează natura.

În plus, poți alege un decor specific pentru fiecare anotimp cu ajutorul unor buchete de flori sau diverse aranjamente florale, aducându-ți astfel aminte de diversitatea naturii și de frumusețea fiecărui sezon în parte. Aranjamentele alese, fie ele flori vii, flori uscate sau simple crenguțe de vâsc sau brad, parfumează și înveselesc spațiul interior.


vaza decorativa din lut cu ilustratie florala
 

Gânduri de final

Vaza este un element de decor care iese în evidență oriunde ar fi așezată, astfel ea devine parte din povestea casei tale. Energia resimțită de florile viu colorate și proaspăt aduse devin molipsitoare. 

Vaza cu flori prezentă în locul tău favorit se va transforma în doza zilnică de inspirație, încărcându-te cu idei creative, putere interioară și o stare extraordinar de pozitivă. 

Vazele din gama D E C O R I S S sunt realizate din materii prime naturale, lucrate cu multă grijă de mâinile unor artiști locali, din România, dornici să ofere bucurie celor ce iubesc calitatea, munca manuală și atenția la detalii. Te invităm să descoperi cele 10 motive pentru care merită să achiziționezi produse D E C O R I S S!

Sperăm să primești cu entuziasm natura în casa ta și să lași energia ei să îți transforme încăperile într-un vis devenit realitate!

Cu bucurie,
D E C O R I S S 
🌿

Dacă îți dorești să fii notificat/ă atunci când postăm următoarele articole pe blog, nu uita să te abonezi la newsletter! 
Lasă-ne adresa ta de email în căsuța de mai jos.
Trimite

Suport clienti 09:00 - 17:00

0751 970 689 contact@decoriss.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!