Idei de cadouri de Crăciun pentru decorarea casei

Idei de cadouri de Crăciun pentru decorarea casei

Casa noastră este oglinda noastră, iar decorul nu este folosit doar pentru a spune o poveste despre noi, ci și pentru a ne face să ne simțim bine cu noi înșine, oferind acel sentiment de ”acasă”.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, e un prilej foarte bun de a alege un cadou pentru cei dragi și casele lor care să cuprindă obiecte decorative inspirate din natură și care, de altfel, vor păstra vie energia naturii pe tot parcursul anului.

Alegerea cadourilor de Crăciun poate fi destul de obositoare pentru unii, în timp ce pentru alții este o activitate relaxantă și plăcută. Însă, ceea ce avem cu toții în comun, este bucuria de a dărui. 

În pragul Crăciunului, când totul este atât de simbolic și de profund, cel mai frumos cadou pe care îl poți oferi este o emoție plăcută îmbrăcată într-o poveste, care să încălzească inima celui care o primește. Farmecul acestor cadouri cu mesaj este că ajung sub o formă enigmatică în mâinile persoanei dragi, lăsând spațiu pentru a fi interpretat în funcție de credințele și valorile pe care le deține în interiorul său.

Cu toate acestea, cadoul poate fi acompaniat de o scrisoare personală sau câteva vorbe blânde, explicând pe scurt semnificația, motivația sau inspirația în urma căreia a fost ales cadoul. Aceste detalii sunt cele care îl vor transpune pe cel care primește darul într-o poveste de Crăciun, plină de mister și magie!

Ne dorim să ajutăm cât mai multe persoane să își trăiască propria poveste de Crăciun, simțindu-se apreciate și speciale. Așadar, pentru a-ți ușura căutările, am pregătit mai jos câteva idei de cadouri în funcție de bugetul pe care îl ai la îndemână - asigurându-ne că fiecare cadou în parte are ceva deosebit de transmis. 

Idei de cadouri de Crăciun sub 100 RON

Cu puțin, poți face multe. Un cadou excepțional nu trebuie să fie unul scump, ci unul care să aibă o valoare emoțională și un mesaj puternic de transmis. Îți propunem o listă de cadouri pentru Crăciun sub 100 RON, potrivite atât pentru membri familiei, prieteni, cât și pentru partenerii de afaceri. 

Ghivece decorative din ceramică

Ghivecele decorative sunt elemente care facilitează crearea unui cadru plăcut și natural, oferind plantelor de interior un cămin propriu, în care să se simtă apreciate și admirate. Cu ajutorul unor ghivece din ceramică creative, decorul devine mai prietenos și armonios, iar stăpânul sau stăpâna casei va observa impactul atât vizual, cât și emoțional pe care aceste piese decorative le oferă. 

Ghiveci din ceramică cu mesajul ”Bucurie”
Preț: 39 RON

Să dăruiești bucurie este cel mai frumos sentiment de pe lume. Persoana care primește cadou acest ghiveci din ceramică este una dintre cele mai norocoase, căci va avea zilnic aproape de ea ceva care să-i amintească că bucuria poate fi găsită în lucrurile simple.


Ghiveci din ceramica cu mesajul Bucurie
 

Ghiveci din ceramică cu mesajul ”Echilibru”
Preț: 39 RON

Echilibrul nu ar trebui să fie un lux, ci o nevoie. Inspiră o persoană dragă cu acest ghiveci decorativ din ceramică, în speranța că echilibrul va fi parte din viața ei în mod constant. Ordinea începe cu pași mici, dar consistenți - ca orice schimbare, de altfel. 

ghiveci din ceramica cu mesajul Echilibru
 

Ghiveci din ceramică cu mesajul ”Energie”
Preț: 39 RON

Teoria cuantică explică cum totul este energie. Atomii fizici sunt pur și simplu niște vortexuri de energie care se învârt și vibrează constant. Acest ghiveci pentru flori are un mesaj profund, care invită la reflecție, conștientizând propriile noastre vibrații și semnături energetice.  

ghiveci alb din ceramica cu textul Energie
 

Ghiveci verde, pictat manual cu libelulă
Preț redus: 45 RON

Știai că libelula este una dintre cele mai rapide insecte zburătoare? Este o ființă din lumea necuvântătoarelor, cu capacități uriașe pentru mărimea sa. A fost ales ca simbol al naturii, special pentru a transmite că puterea vine din interior și nu are nimic de-a face cu dimensiunea, greutatea sau înălțimea.

ghiveci verde din ceramica
 

Ghiveci pictat manual în culori neutre, cu ilustrația unei libelule
Preț redus: 55 RON

Pe lângă zborul excepțional, libelulele au o vedere impecabilă și o abilitate de a trăi sub apă până la doi ani. Să înaintăm mai hotărât, să vedem mai clar și să ne adaptăm schimbărilor din jurul nostru. Aceste lucruri vrea libelula să ne învețe și de aceea este un cadou atât de special, care vine să inspire într-o formă creativă de pictură manuală.

ghiveci pentru flori pictat manual

Ghiveci decorativ cu ilustrație vegetală
Preț redus: 45 RON

Un decor elegant merită un ghiveci pe măsură. Contrastul dintre fondul alb și motivele vegetele negre oferă un aspect rafinat și îngrijit, care se integrează cu ușurință în orice încăpere. Pentru cineva care ține la estetica locuinței și stilizează orice colț cu mult tact, acest ghiveci ar fi o surpriză neașteptat de plăcută, la care sigur i-ar găsi locul ideal în doar câteva momente.

ghiveci decorativ alb cu motive vegetale

Ghiveci cu prietenul spinos, ariciul
Preț: 79 RON

Să păstrăm natura cât mai aproape de noi, poate fi decizia cea mai înțeleaptă din zilele noastre. Iubirea pentru plante care izvorăște din interiorul acestui arici poate fi observată fără prea mult efort, invitându-ne și pe noi să ne înconjurăm cu energia lor și să trăim în armonie cu ele.

ghiveci ceramica pictat manual arici

Ghiveci decorativ cu pasărea ce ne încântă urechile
Preț: 79 RON

Să rostim cuvinte blânde, ca vorbele noastre să mângâie urechile celor care ne ascultă, precum o face ciripitul păsărilor. Să avem curajul să ne luăm zborul, chiar dacă nu suntem pregătiți, căci doar din mers putem învăța. Animalele au atâtea lecții să ne ofere. Tot ce trebuie să facem este să observăm și să ascultăm. 

ghiveci decorativ gri cu ilustratie Pasare

Ghiveci din lut pentru iubitorii de munte
Preț: 65 RON

Fermitate și sensibilitate la un loc. Munții au puterea de a oferi o stare divină, care eliberează sufletele de apăsarea și presiunea zilelor obișnuite. Acest cadou de Crăciun transmite sentimentul de libertate și bucuria uniunii cu însăși natura.

ghiveci din lut pentru iubitorii de munte

Ghiveci din lut cu ilustrație Monstera
Preț: 65 RON

Un ghiveci din lut ecologic cu ilustrația unei plante provenite din pădurile tropicale, întărește conexiunea cu natura, inspirând libertate de viață și armonie. Cu un astfel de obiect decorativ, locuința se încarcă cu energia și prospețimea naturii.


ghiveci din lut cu ilustratie Monstera
 

Vaze pentru flori, pictate manual


Vaza în sine este un obiect decorativ care protejează florile și le oferă susținere, păstrând în interior apa care le hrănește. În cupa florilor este înglobată energia naturii, provenită direct de la sursă și care transformă întreaga casă într-o oază de liniște. Află cum poate o singură vază transforma locuința într-un colț de natură, care să inspire, să încarce și să împrospăteze.

Vază din ceramică cu ilustrația apei mării
Preț: 49 RON

Marea are un efect calmant și aduce mintea într-o stare meditativă, eliminând orice urmă de zgomot. Culoarea albastră este renumită pentru puterea liniștitoare pe care o are asupra oamenilor, iar această vază din ceramică are menirea de a aduce pacea în casă și în interiorul celor care locuiesc acolo. 

vaza ceramica alb cu albastru ilustratia apei

Vază din lut cu motive florale
Preț: 79 RON

Farmecul acestei vaze din lut constă în îmbinarea elementelor tradiționale și naturale cu cele moderne. Datorită culorii arămii, florile viu-colorate vor fi mereu în centrul atenției, oferind un aer proaspăt și un ton elegant locuinței.

vaza din lut cu motive florale


Vază din lut pictat manual cu ilustrații florale
Preț: 79 RON

Florile ilustrate prin pictura manuală nu sunt singurele elemente inspirate din natură. Culoarea vazei din lut, care se aseamănă pământului, este cea care transpune puterea sa susținătoare și hrănitoare într-un obiect decorativ deosebit, gata să fie admirat în orice loc.

vaza lut cu ilustratie florala

 

Idei de cadouri de Crăciun între 101 și 200 RON
 

În această categorie, datorită bugetului puțin mai ridicat,  am reușit să includem produse decorative mai diversificate, pentru toate gusturile.

Alege un cadou de Crăciun care conține esența naturii, încadrându-te între 101 și 200 RON, iar când vei vedea fericirea de pe chipul persoanei dragi, vei înțelege că ”a meritat toți banii”. 

Cadou de Crăciun - Bucurie de iarnă
Preț: 149 RON

”Bucurie de iarnă” este una dintre cele trei vedete ale primei noastre Colecții de Crăciun. Simbolurile naturii se regăsesc atât în resursele naturale din care sunt realizate, cât și prin intermediul ilustrațiilor pictate manual pe ceramică. Acest cadou este pentru cei care simt adevărata bucurie din spatele lucrurilor mici și înțeleg bogăția simplității.

cadou de Craciun cu ornamente naturale din Romania

Set de ghivece decorative Monstera
Preț: 110 RON

Acest cadou expune frumusețea vieții în elemente asimetrice, dorind să evidențieze farmecul procesului de evoluție și creștere. Fiecare etapă are rolul său, iar diferențele apar pentru a da ritm vieții, unicitate oamenilor și bucurie celor care înțeleg cum să trăiască în armonie și unitate cu tot restul lumii. 

set ghivece decorative din lut

Set decorativ cu bufnițe
Preț: 119 RON

Inspirate din legenda celor trei maimuțe înțelepte, acest set decorativ cu bufnițe ne invită să închidem ochii la ceea ce este urât, să ne astupăm urechile la critici, bârfe și jigniri și să închidem gura atunci când ne vine să aruncăm cu vorbe necioplite. Acest cadou nu doar va înfrumuseța decorul casei, ci va învălui întreaga încăpere în înțelepciune, inspirație și profunzime.

set ornamental pentru casa cu bufnite

Set rafturi triunghiulare
Preț: 179 RON

Decorul casei va prinde și mai multă viață în jurul acestui set de rafturi triunghiulare din lemn masiv. Pe lângă forma lor creativă, ceea ce ajută să se diferențieze de restul pieselor decorative este contrastul dintre cele două nuanțe de maro, aducând dinamică esteticii. Setul de rafturi este un cadou deosebit pentru cei cu o personalitate colorată și energică.

rafturi din lemn masiv triunghiulare


Idei de cadouri de Crăciun între 201 și 300 RON
 

Când vine vorba de materii prime naturale, produse românești și prelucrare semi-manuală a lemnului, este de așteptat ca prețul să crească odată cu dificultatea realizării produselor finale.

Descoperă lista cadourilor de Crăciun cuprinse între 201 și 300 RON, pentru alegerea produsului potrivit în contextul sărbătorilor de iarnă.

Cadou de Crăciun - Armonie de iarnă
Preț: 229 RON

”Armonie de iarnă” este cea de-a doua vedetă din colecția de Crăciun D E C O R I S S. Cadoul transpune energia naturii în piese decorative din lemn și ceramică și ajută persoana care îl primește să simtă armonia Crăciunului atât în casă, cât și în suflet. 

cadou de Craciun pentru decorarea casei

Cadou de Crăciun - Magie de iarnă
Preț: 299 RON

”Magie de iarnă” este piesa care completează colecția noastră de Crăciun din acest an. Împachetat cu grijă și multă răbdare, aduce acea emoție specială care face ca imposibilul să se simtă posibil, iar spiritul Crăciunului să nu fie doar o expresie auzită în povești. 

cadou de Craciun pentru decorul locuintei

Rafturi hexagonale din lemn masiv
Preț: 299 RON

Persoana care va primi un astfel de cadou se va îndrăgosti instant de potențialul acestor rafturi. Forma lor hexagonală va scoate în evidență orice element decorativ expus și va transforma în totalitate estetica încăperii. 

rafturi hexagonale lemn masiv

Rafturi pentagonale din lemn masiv
Preț: 299 RON

Orice locuință poate fi îmbrăcată în creativitate cu ajutorul unor rafturi pentagonale. Acest cadou transmite autenticitate și inspiră curajul de a te mândri că ești diferit față de ceilalți, simțind acest lucru ca fiind o calitate, o putere și o motivație care vine din interior. 

rafturi de perete din lemn pentagonale

Rafturi dreptunghiulare din lemn masiv
Preț: 279 RON

Aceste rafturi dreptunghiulare aduc împreună simplitatea, naturalețea și stilul minimalist, oferind locuinței un aspect prezentabil. Cele mai îndrăgite decorațiuni pot fi acum înrămate pe perete, grație formei pe care aceste rafturi o au. 



Set 3 suporturi pentru plante din lemn masiv de pin
Preț: 299 RON

Cei care au o sensibilitate pentru plante doresc să le vadă pe un piedestal. Tocmai acesta este rolul setului din lemn masiv format din trei suporturi pentru plante -  să le înalțe și să le ofere aprecierea pe care o merită. 



Idei de cadouri de Crăciun peste 301 RON
 

Dacă ți-ai propus să oferi cuiva un cadou impresionant și dispui de un buget mai mare, avem două recomandări cu care până în acest moment, nimeni nu a dat greș. Este vorba despre două produse inedite din lemn masiv, care aduc plus valoare decorului interior, fascinând privirea oricui.

Suport din lemn masiv pentru flori tip ramă
Preț: 399 RON

La cât de mare influență pozitivă au florile asupra stării noastre fizice și mentale, ele chiar merită să fie puse în ramă. Un astfel de suport va atrage mereu priviri, punând în evidență frumusețea plantelor și impregnând încăperea cu beneficiile miraculoase ale lemnului asupra noastră.

Suport din lemn masiv pentru flori tip rama

Suport supraetajat pentru plante cu așezare pe colț
Preț: 550 RON

Acest suport cu așezare pe colț este cel care va face diferența în orice cameră, având un stil minimalist și un efect contrastant dat de culoarea lemnului în combinație cu nuanța albă. Rafturile acestei minunății pot fi decorate atât cu plante de dimensiuni diferite, cât și cu alte obiecte decorative, care să completeze cadrul natural.

suport supraetajat pentru plante cu asezare pe colt

Toate produsele de mai sus sunt realizate semi-manual, în ateliere și tâmplării din România, de către oameni talentați și pasionați de ceea ce fac, transpunând natura în capodopere decorative. Calitatea materiilor prime, a proceselor de prelucrare, precum și a implicării creative sunt reflectate în prețul final.

Card Cadou D E C O R I S S


În cazul în care ideile de cadouri de Crăciun de mai sus nu ți se potrivesc, venim către tine cu o alternativă simplă, cardurile cadou. Acestea oferă persoanei căreia vrei să-i dăruiești, ocazia de a-și alege singură ceea ce îi bucură atât ochii, cât și inima. Ele sunt disponibile în magazinul nostru online cu 3 valori diferite, de 150 RON, 300 RON și 500 RON.

 Cardurile cadou funcționează astfel:

1. Adaugi cardul cadou în coșul de cumpărături
2. Completezi câmpurile libere cu datele necesare
3. La OBSERVAȚII menționezi adresa de e-mail a destinatarului
4. Plasezi comanda

Te-ai gândit cum ar fi dacă ai cumpăra o dată, însă ai dărui de două ori?

Chiar și acest lucru e posibil. Pentru fiecare comandă din decembrie, donăm 5% din valoarea sa către Fundaţia Română pentru Copii, Comunitate şi Familie. Așadar, cumpărând un cadou D E C O R I S S, dăruiești în același timp copiilor cu posibilități reduse, mai multă speranță în viitorul lor. 

Donăm pentru educația copiilor vulnerabili din România! 

Un cadou dublat de o faptă bună aduce magia Crăciunului mai aproape de tine! 
🎅

Cu bucurie, 
D E C O R I S S 
🌿
www.decoriss.ro

Dacă îți dorești să fii notificat/ă atunci când postăm următoarele articole pe blog, nu uita să te abonezi la newsletter! 
Lasă-ne adresa ta de email în căsuța de mai jos.
Trimite

Suport clienti 09:00 - 17:00

0751 970 689 contact@decoriss.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!