Bucurie și natură acasă cu ajutorul suporturilor din lemn masiv pentru plante

Bucurie și natură acasă cu ajutorul suporturilor din lemn masiv pentru plante

Cu toții am auzit cel puțin odată vorbindu-se despre importanța de a avea natura aproape, chiar în locurile de acasă, pe cât este posibil. Modalități de a integra natura în casele noastre pot fi multiple, însă toate fac referire la un singur lucru: resurse naturale și produse realizate din resurse naturale.  

Noi, la D E C O R I S S, avem principala misiune de a aduce natura aproape de voi, în casele voastre, convinși fiind de influența pozitivă și starea de bine pe care aceasta ne-o oferă. Deloc întâmplător, sloganul nostru este: Choose natural. Be happier. 😊

Modalitatea pe care noi am ales-o pentru a integra natura în spații interioare este prin intermediul lemnului masiv. Prezența lemnului are o mulțime de beneficii asupra noastră, atât din punct de vedere fizic, cât și mental, așa cum am prezentat în articolul anterior de blog, “Beneficiile lemnul și cum ne influențează acesta starea de spirit fizică și mentală”

Concret, aducem natura în spații interioare prin piese de mobilier decorativ din lemn masiv, precum sunt și suporturile pentru plante. Acestea din urmă dau posibilitatea de a completa beneficiile lemnului prin adăugarea de plante, fapt care intensifică și mai mult efectul decorului natural și bucuria care se resimte. Deoarece în portofoliul de produse D E C O R I S S nu se regăsesc plante, am apelat la specialiști din acest domeniu. Flower Time este partenerul nostru specializat în comercializarea plantelor decorative atât pentru interior, cât și pentru exterior. Nenumăratele variante de plante disponibile în portofoliul lor oferă prilejul de a potrivit cele mai frumoase decoruri naturale pentru fiecare loc al casei, unde prezența suporturilor din lemn masiv și verdele crud al plantelor redau starea de bine atât de necesară pentru fiecare zi. 

În portofoliul nostru de produse regăsiți 6 variante de suporturi pentru plante, realizate exclusiv din lemn masiv, pe care le puteți integra în spațiile interioare din casele voastre, alături de plante din portofoliul partenerilor noștri de la FlowerTime. 

     1. Suport supraetajat pentru plante, cu așezare pe colț

 


     Suportul pentru plante cu unghiul de 90 de grade, conceput special pentru fi așezat pe colț, e pur și simplu o bucurie vizuală. Combinația dintre culoarea albă pe structură și desenul natural al lemnului oferă un decor pe cât de simplu, pe atât de special. Suportul este potrivit pentru orice colț al casei, fie că e vorba de living, dormitor, bucătărie sau chiar holul de intrare în casă. Accesorizat cu plante care au doar frunze sau cu plante care au și flori, din variantele disponibile la Flower Time, precum în imaginea de mai sus, va oferi viață și multă creativitate în orice casă. În decorul din imaginea de mai sus, am amplasat pe polița superioară o plantă suculentă curgătoare (Senecio rowleyanus), mai jos o Pachira aquatica, planta responsabilă de bunăstarea casei, apoi două plante cu flori colorate, Euphorbia milii și trandafirul japonez (Hibiscus rosa-sinensi), plante cu întreținere facilă, disponibile la Flower Time.

     2. Set suporturi pentru flori, de tip stâlpi

 


     O altă variantă creativă este setul de suporturi pentru plante, de tip stâlpi, care au fiecare dimensiuni diferite și astfel oferă un decor jucăuș. Decupajul acestor suporturi aduce acel ceva diferit în orice stil de design interior sunt integrate. Se potrivește perfect atât cu plante doar cu frunze, cât și cu cele care au și flori. Locul ideal pentru aceste suporturi este în living, însă cu siguranță poate fi integrat și în alte locuri ale casei, în funcție de preferințe. Și la acest decor am optat pentru plante cu întreținere facilă din portofoliul Flower Time, de origine exotică: palmierul Cycas, Pachira aquatica și trandafirul japonez ce completează decorul în note de galben.

     3. Suport supraetajat pentru plante


     Asemenea unei băncuțe special concepută pentru plante, suportul supraetajat este piesa de mobilier pe care se pot așeza până la 5-6 plante, în funcție de dimensiunea acestora și a ghivecelor. Suportul este un obiect decorativ cu dimensiuni relativ mici, care poate fi integrat oriunde, în spații interioare. Combinația dintre nuanța închisă a lemnului și verdele crud al plantelor oferă un decor deosebit și plin de culoare. Aloe vera, Vriesea splendens, Euphorbia și Sempervivum sunt plantele care dau viață acestui suport supraetajat.

     4. Suport pentru flori, de tip ramă

 


     Cel mai minimalist și artistic suport din portofoliul nostru este și rămâne suportul de tip ramă pentru plante. Acest suport oferă negreșit creativitate prin simplitatea și eleganța sa. Poate fi accesorizat cu până la 3 ghivece cu plante, în funcție de dimensiunea lor. Locul ideal pentru acest suport este în living sau, de ce nu, în dormitor. Decorul pe care îl oferă are puțin din arta tablourilor pictate și aduce bucurie în orice casă prin naturalețea și viața lemnului. Decorat cu plante delicate precum Strelitzia reginae (pasărea paradisului), Oxalis triangularis (trifoi nobil), pe lângă Pachira aquatica, acest suport este piesa de mobilier decorativ pe care o vei îndrăgi nespus. 

     5. Suport cu polițe suspendate pentru plante

 


     Datorită esenței de lemn din care este realizat suportul pentru plante cu polițe suspendate, respectiv stejarul-rege, acesta oferă un decor impunător, puternic și rezistent. Frumusețea suportului este dată atât de esența de lemn din care este realizat, cât și de forma sa creativă, cu polițele suspendate. Este o piesă de mobilier decorativ căruia îi stă bine oriunde în spații interioare, fie că e vorba de living, dormitor, bucătărie sau chiar holul de intrare în locuință. Accesorizat cu un superb bonsai, precum cel din fotografie, pe care îl regăsiți în portofoliul partenerilor noștri Flower Time, decorul natural va fi deosebit. 

     6. Suport decupat pentru plante, cu polițe rotunde

 


     Cu o formă elegantă și minimalistă, acest suport pentru plante este ideal pentru spații mici, dar care se doresc a fi accesorizate cu resurse naturale și prețioase, 
precum lemnul masiv. Este singurul suport pentru plante din portofoliul nostru care are în componența sa două esențe de lemn masiv: stejar și fag. Semicercul care protejează polița de jos este realizată din lemn masiv de fag. Eleganța acestui suport pentru plante este oferită atât de cele două esențe de lemn folosite la realizarea lui, cât și de decupajul unuia dintre cele patru picioare de sprijin. Poate fi accesorizat atât cu plante curgătoare, cât și de tip tufă sau chiar bonsai, în funcție de preferințe.

În căutarea de răspunsuri la întrebarea despre cum să ne amenajam casa cu resurse naturale pentru a ne simți bine și bucuroși, suporturile pentru plante sunt una dintre soluțiile pe care le putem adopta. Integrarea naturii în casele noastre este și va rămâne, cu siguranță, o decizie înțeleaptă! 
😊

Pentru fiecare dintre suporturile de plante din portofoliul nostru pe care vă invităm să le descoperiți și mai mult în secțiunea PRODUSE, vă recomandăm cu încredere să apelați la partenerii noștri specializați în comercializarea plantelor decorative, Flower Time, pentru un decor natural complet. Vă vor îndruma cu siguranță spre cele mai bune alegeri pentru ca suporturile noastre pentru plante să prindă viață alături de cele mai deosebite flori. 

Cu bucurie, 
D E C O R I S S 
🌿

Dacă îți dorești să fii notificat/ă atunci când postăm următoarele articole pe blog, nu uita să te abonezi la newsletter! 
Lasă-ne adresa ta de email în căsuța de mai jos.

Trimite

Suport clienti 09:00 - 17:00

0751 970 689 contact@decoriss.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!