Bradul Viu și povestea creației realizată în colaborare cu CREARIUM

Bradul Viu și povestea creației realizată în colaborare cu CREARIUM

De Crăciun, cea mai mare bucurie rămâne aceea de a dărui și a-i bucura pe cei dragi cu daruri alese, cu totul și cu totul speciale. Dintr-o mulțime de posibilități de cadouri care există, noi credem că ceea ce contează cu adevărat este de fapt semnificația și simbolul pe care un cadou îl poartă în sinea lui.

În acest an, pe lângă propria noastră colecție de produse pentru Crăciun, la care am lucrat cu sufletul și bucuria naturii alături, am primit frumoasa invitație din partea unui brand clujean de a realiza un produs din lemn, cu tematică de Crăciun, care să completeze unul dintre produsele lor din sezonul de iarnă și care a avut un real succes în anii precedenți. Ei bine, zis și făcut, ne-am apucat de treabă împreună! Mai precis, împreună cu cei de la CREARIUM, prietenii noștri văzuți și plăcuți la evenimentul de pe strada Potaissa, din Cluj-Napoca - Piața de Flori Altfel, ediția din vara 2021

În spatele brandului este Alexandra, o persoană simplă, caldă și plină de energie, care de altfel e “fata cu pervazele pline de suculente”. Proiectul ei este despre aranjamente naturale cu suculente, după cum probabil v-ați dat seama. De la terarii, la ateliere de creație a lor, kit-uri DIY și Globuri Vii. Acest ultim tip de produs – creație proprie CREARIUM, a determinat-o pe Alexandra să facă pași înspre noi, iubitori ai elementelor decorative din lemn, pentru ca, în acest an, să existe în portofoliul de produse Crearium și o creație îmbunătățită a Globurilor Vii. 

Astfel, a luat naștere Bradul Viu – un produs creat din combinarea structurii de lemn realizată de către noi, în formă de brăduț minimalist decupat la interior cu cerc, și Globul Viu – glob de sticlă în interiorul căruia se află un mini-terariu colorat și plin de viață. Fiecare structură este unică și specială datorită desenului fibrei de lemn, care niciodată nu va putea avea o copie identică oricât vom căuta în natură, dar și datorită interiorului natural al fiecărui glob, dat de unicitatea plantelor suculente. 



Combinarea celor două elemente nu doar că reprezintă o viață a naturii în miniatură, dar și un element de decor care va atrage mereu cele mai pretențioase priviri. 



Ce am învățat noi din această colaborare și dorim să împărtășim cu voi? 

  • Că lucrurile pot avea un impact mult mai mare atunci când se lucrează împreună, la un scop comun 
  • Că este extrem de important să așezăm împreună propriile abilități, cunoștințe și creații, în direcția unui singur produs
  • Că nu contează atât de mult rezultatul, pe cât de mult contează procesul de ajungere la rezultat
  • Că satisfacția reușitei e de multe ori mai mare atunci când ai cu cine să o împărtășești 😊

Bradul-Viu este prima noastră creație realizată în colaborare cu un brand local și cu siguranță nu ultima, de aceea vă invităm să ne rămâneți aproape de acum înainte pentru a fi mereu la curent cu ceea ce pregătim! 

Atât Bradul-Viu, cât și alte minunății speciale și pline de viață, le găsiți disponibile în magazinul online www.crearium.ro 

Din partea noastră - Alina (D E C O R I S S) & Alexandra (CREARIUM), un sincer Crăciun Fericit! 
🎄


 
Dacă îți dorești să fii notificat/ă atunci când postăm următoarele articole pe blog, nu uita să te abonezi la newsletter! 
Lasă-ne adresa ta de email în căsuța de mai jos.
Trimite

Suport clienti 09:00 - 17:00

0751 970 689 contact@decoriss.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!