10 motive pentru care să achiziționezi produsele D E C O R I S S

10 motive pentru care să achiziționezi produsele D E C O R I S S

D E C O R I S S este locul în care natura și creativitatea se întâlnesc. Materii prime naturale sunt transpuse în produse decorative, cu menirea de a umple spațiul interior al casei tale cu viață și dinamism. 

Misiunea noastră este să contribuim la starea de bine a oamenilor, prin completarea locuinței cu piese de mobilier autentice și expresive, realizate dintr-o resursă naturală și foarte puțin procesată așa cum este lemnul masiv, dar și cu obiecte decorative din ceramică, care prezintă simboluri ale naturii într-o manieră creativă și plină de expresivitate.

Produsele D E C O R I S S respectă 3 atribute principale:

     • Natural - pentru că iubim simplitatea, originalul și viața naturii așa cum este.

     • Creativ - pentru că ne permite să fim unici.

     • Durabil - pentru că alegem calitatea, într-un mod sustenabil.

Acasă este locul în care se petrec cele mai importante evenimente din viața ta și, totodată, mediul care îți influențează în mod direct starea interioară. Tocmai de aceea, am considerat important să creăm produse care nu doar conferă eleganță prin aspectul lor, ci și o stare de bine prin simpla lor prezență și felul în care se armonizează cu decorul. 
 

De ce să achiziționezi produsele D E C O R I S S?

1. Ești permanent conectat/ă cu natura. Prin produsele din lemn masiv și accesorii din ceramică, natura devine parte din locuința ta. Legătura ta cu natura se întărește, iar sentimentul de integrare cu mediul natural se transformă într-un nou stil de viață. Natura ia formă de acasă sau acasă ia formă de natură. 

2. Îmbogățești spațiului interior din casa ta cu produse decorative realizate din materii prime naturale. În schimbul încurajării producției cu materiale chimice, care pot fi dăunătoare mediului înconjurător și, mai ales, oamenilor, alege să fii înconjurat de tot ce înseamnă natural. În acest fel îți menții nivelul de stres și anxietate scăzut, ajutând, în schimb, la îmbunătățirea stării tale interioare și creșterea nivelului de energie din corp. 

3. Aduci expresivitate casei tale. Nu mai este nevoie de nicio introducere a locuinței, căci aceasta vorbește de la sine prin produsele D E C O R I S S pline de viață, care își spun povestea prin culoarea lor naturală, textura inconfundabilă, forma creativă și materialul rezistent care se observă de la prima privire. 



4. Îți arăți aprecierea pentru munca manuală. Prelucrarea manuală și semi manuală sunt principalele modalități prin care produsele noastre sunt create. Fiecare etapă a procesului de fabricație are la bază cunoștințele specialistului în arta frumosului și iubirea față de lucrul bine făcut. 

5. Susții o afacere românească. Sprijinul tău nu se simte doar în economia țării, ci efectiv în succesul societății românești. Cu ajutorul tău, mediul de afaceri se poate dezvolta, brandul poate crește, iar oamenii pot învăța unii de la alții, prin exemplul personal.

6. Încurajezi micii producători locali să își continue activitatea. În spatele produselor noastre se află tâmplari, meșteri și artiști plastici care depun pasiune, pricepere și energie în produsele realizate în colaborare cu noi. Fiecare produs pe care îl achiziționezi, creat de mâinile și priceperea lor, devine un simbol al încrederii în abilitățile pe care le au, oferindu-le o doză de motivație cu privire la ceea ce fac.

7. Primești atât garanția produsului pentru 24 luni, cât și garanția bunului gust. Portofoliul nostru este conceput în colaborare cu specialiști și artiști din domeniu, care lucrează în așa fel încât produsul final să se potrivească aproape în orice loc și în combinație cu orice stil, grație simplității, funcționalității și esteticii acestuia. Garanția bunului gust se aplică oricărui produs, iar garanția de 24 de luni se aplică doar produselor din lemn masiv datorită nivelului mai ridicat de complexitate privind procesele de fabricație și montare. 

8. Ai parte de consultanță gratuită în alegerea produsului potrivit. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi prin canalul cel mai potrivit ție, iar noi vom face tot posibilul să te ghidăm către acel produs care poate oferi personalitate locuinței tale, dar care se și încadrează în bugetul tău personal. 

9. Comanzi simplu și rapid. Prin intermediul magazinului online, comenzile se procesează instant, iar platforma asigură o metodă sigură de plată cu cardul (care se poate face și în rate, fără dobândă). În cazul în care plata online nu îți este familiară, poți opta pentru alte metode de plată, precum: achitarea contravalorii produselor în momentul primirii coletului sau prin transfer bancar. 

10. Comanda ajunge la tine în siguranță în cel mai scurt timp posibil. Ne străduim să livrăm toate comenzile în maximum 2-3 zile lucrătoare pentru produsele aflate pe stoc. Întregul ambalaj asigură protecția produselor pe parcursul transportului. 

 

Ce spun clienții despre produsele D E C O R I S S?

Fiecare client mulțumit ne oferă prilejul să credem și mai mult în misiunea noastră, și astfel ne determină să realizăm că produsele D E C O R I S S creează exact atmosfera plăcută pe care ne-o dorim, influențând pozitiv starea interioară a oamenilor.


                                          

Ne bucurăm de energia clienților deschiși și transparenți, care înțeleg valoarea pe care opinia lor o are pentru noi. Apreciem enorm sinceritatea și buna intenție din spatele testimonialelor, luând în considerare orice feedback primit - toate sunt constructive și de mare ajutor pentru noi.

Dacă ești deja client D E C O R I S S, ne-ar face mare plăcere să aflăm și părerea ta cu privire la produsul pe care l-ai ales pentru locul de acasă. Recenzia este bine primită pe: Facebook, Site (la pagina de produs a piesei de decor achiziționat) sau e-mail. 

 

Știai că...?

• Deținem un blog prin care împărtășim idei și experiențe, transmitem informații valoroase și transpunem gândurile noastre în emoții care să ajungă cât mai aproape de tine.

• Te ținem la curent cu oferte, evenimente și idei inspiraționale prin newslettere lunare, la care te poți și tu abona, primind cadou un cod promoțional de 10% pentru prima ta comandă online.

• Am dezvoltat parteneriate cu florării, printre care și Flower Time (Cluj-Napoca), FloriArt (Cluj Napoca) sau Magazinul de Plante din Voluntari (București) care au îmbrățișat modelele de suporturi pentru flori în expozițiile lor din magazinele fizice sau online. 

• Produsele noastre sunt disponibile și în magazinul online VIVRE.

• Realizăm și produse la comandă pentru cei care își doresc pentru acasă produse personalizate. Ne dorim să oferim clienților exact piesa de care au nevoie pentru a-și întregi design-ul interior, știind că astfel contribuim în mod direct la starea lor de bine.



Considerăm că produsul final este atât imaginea brandului, cât și imaginea clientului, față de care manifestăm respect și recunoștință. Profesionalismul adoptat în fiecare etapă a procesului de producție nu este doar o condiție pe care o respectăm, ci o formă de integritate de care ne ținem, pentru că ne pasă. 

D E C O R I S S a venit pe lume din dorința de a îmbunătăți calitatea vieții, iar azi, încrederea clienților noștri vine să ne întărească convingerea despre influența pozitivă a produselor realizate din materii prime naturale asupra stării interioare a oamenilor. 

Cu bucurie, 
D E C O R I S S 🌿

Dacă îți dorești să fii notificat/ă atunci când postăm următoarele articole pe blog, nu uita să te abonezi la newsletter! 
Lasă-ne adresa ta de email în căsuța de mai jos.
Trimite

Suport clienti 09:00 - 17:00

0751 970 689 contact@decoriss.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!